Qui som

BIOABENUR neix com a continuació de l'ofici de les nostres generacions precedents. Els nostres pares, avis i besavis ja eren agricultors i ramaders.

Tal i com vivim la situació en l'àmbit rural, amb les eines que ja tenim i que anem adquirint, hem forjat un equip de persones amb un únic propòsit, que el què produïm siguin productes d'immillorable qualitat.

El Mas que treballem, MAS MONTAGUT, situat al municipi de Fontanals de Cerdanya, és on fem tot el cicle de les patates. Les nostres vaques pasturen proporcionant els fems que nodreixen els camps, fem rotació de cultius per mantenir en condicions òptimes la salut de la terra, recollim i envasem en el propi Mas. 

Treballem en terres que fa més de 25 anys que estan certificades com a ecològiques, terres sense residus tòxics, on es respecten els ritmes de la terra i dels animals.

Comptem amb els coneixements que hem heretat, la nostra pròpia experiència i el futur que volem. Emprenem aquest projecte amb motivació i molta il·lusió.

PATATA_ECOLÒGICA és el resultat d'un producte que fa molts anys que cultivem aprofitant tots els recursos del moment, xarxes socials, venda directa, atenció personalitzada als nostres clients...  Mantenim la manera tradicional de cultivar, i no només complim amb els requisits exigits sinó que ens impliquem en totes les fases de la producció, des de la terra fins al plat.

L'equip de PATATA_ECOLÒGICA suma punts de vista, diferents perspectives, ens enriquim els uns als altres i gaudim de fer el què fem. Partint d'un punt en comú, ens repartim en diferents àmbits i ens trobem en el mateix punt d'arribada.

Conjuntament al cultiu de patata ecològica, i com no podia ser d'una altra manera, continuem amb la cria de vaca, de raça Bruna dels Pirineus, ja que forma part de les nostres arrels, una raça que amb els anys hem anant millorant i que ara és fruit d'anys de feina i implicació des dels nostres pares. 

Això ens porta a cultivar farratges i cereals de diferents tipus, com el segle gris per fer pa, per dur a terme la rotació i ser autosuficients en l'alimentació del nostre ramat.

Per guarnir les nostres pastures de muntanya, comptem amb uns exemplars de Cavall Pirinenc Català. Tot emmarcat en el paisatge ceretà.

En Pau i la Teresa us obren les portes d'aquest projecte. 

BIOABENUR.SL  telf 679 94 97 09 - 669 90 45 28 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now